Posted in Nieuws

Interview Hart van Nijmegen

interview hart van Nijmegen, jack van Bindsbergen en Roy van Niftrik

Hart van Nijmegen besteedt extra aandacht aan jonge ondernemers in de regio door het plaatsen van een paginagroot interview. Op 22 januari 2020 bracht mw. Veenstra, redactrice van het wijkmagazine, een bezoek aan het unieke bedrijf Wijnen & van Oosterom dat sinds augustus 2018 onder leiding staat van Jack van Bindsbergen en Roy van Niftrik. In een goed uur is ons het hemd van het lijf gevraagd over de geschiedenis van het bedrijf, onze samenwerking en over het ambachtelijk stemmen op gehoor. Met onze deelname aan dit geweldige initiatief hopen wij nog meer bekendheid te verwerven in de regio Nijmegen en nog meer mensen gelukkig te maken met onze stemwerkzaamheden. In de eerstvolgende uitgave van het wijkmagazine kunt u het interview lezen. Wij bedanken mw. Veenstra en het team van Hart van Nijmegen, alsmede Marc Boland voor het verzorgen van de fotografie bij het interview.

Lees ons interview in de eerste editie van 2020 in het magazine. Het interview wordt uitgegeven in het weekend van 8 februari.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart