Posted in Nieuws

Coronavirus (COVID-19) update

covid-19 coronavirus bosendorfer vleugel

Coronavirus

De maatregelen tegen het Coronavirus (COVID-19) zijn per 12 maart 2020 aangescherpt op basis van de adviezen van het RIVM. Als gevolg van deze maatregelen zijn concerten en muzikale bijeenkomsten voorlopig niet mogelijk. 

Muzikale oplossingen

In tijden van onzekerheid en maatschappelijke onrust is muziek voor velen een middel om tot bezinning, verwerking of tot een aangename invulling van de tijd te komen. Mogelijk bent ook u vanwege de genomen maatregelen meer thuis en gaat u vaker aan uw piano of vleugel zitten. Kan uw instrument een stembeurt gebruiken? Schroomt u niet om contact met ons op te nemen. In overleg met u en met inachtneming van de aanwijzingen van RIVM zijn wij in staat om uw piano of vleugel mooi op toon te brengen.

Stemmen

Wij verzoeken u – alvorens de stemmer komt – om het instrument leeg te ruimen, af te nemen met afwasmiddel (lauw water met beetje afwasmiddel) en droog te maken met een zachte doek. Vergeet u ook vooral niet om de toetsen te reinigen. Wij zullen u geen hand geven en gepaste afstand houden.

Zorgt u er ook voor dat handen makkelijk vóór en ná het stemmen gewassen kunnen worden? Nadat wij de piano of vleugel gestemd hebben, wordt de factuur met QR-code per e-mail aan u toegezonden. Ook op die manier kan het fysieke contact vermeden worden.

Mocht u nog vragen hebben over de mogelijkheden om uw instrument in tijden van Corona te laten stemmen, neemt u dan contact met ons op. Wij helpen u graag en hopen u veel klank – en speelplezier te kunnen blijven bieden.

Symptomen?

Valt u in de risicogroep of ondervindt u verkoudheids- of griepklachten laat u ons dat tijdig weten. Voor meer informatie hieromtrent zie maatregelen & het RIVM

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart