Posted in Nieuws

Piano stemmen tijdens Coronavirus (COVID-19) tweede golf

covid-19 coronavirus bosendorfer vleugel

Piano stemmen tijdens Coronavirus (COVID-19) tweede golf

Het Coronavirus (COVID-19) houdt ons inmiddels geruime tijd in de ban. Sinds de ontwikkelingen van een tweede corona-golf heeft het kabinet de maatregelen per 14 oktober 2020 aangescherpt om het oplopende aantal besmettingen terug te dringen. 

Meer thuis

Door de aangescherpte maatregelen zijn mensen meer thuis en dat biedt ongetwijfeld meer aanleiding om piano te spelen. In deze tijden kan muziek een mooie bijdrage leveren aan ons geluk. Zeker ook in de aanloop naar de feestdagen is er een extra reden om het in huis gezellig te maken en uw piano of vleugel er goed gestemd bij te hebben staan. Hét recept voor een gezellige avond met live muziek. De pianostemmers van Wijnen & van Oosterom zorgen er voor dat uw piano of vleugel weer Goed Gestemd is.

Stemmen van uw piano of vleugel

Voor het stemmen van uw piano of vleugel maakt u eenvoudig een afspraak door ons te bellen op +31 (0) 6 13 66 82 44. Ook kunt u gebruik maken van ons contactformulier. Klik hier. Zodra wij uw aanvraag ontvangen hebben, nemen wij telefonisch contact met u op voor het maken van een afspraak.

Nadat u met ons een afspraak heeft gemaakt voor het stemmen, gaan wij als volgt te werk:

  • Bij binnenkomst geven wij u geen hand en houden wij gepaste afstand.
  • Wij verzoeken u om de piano – voorafgaand aan onze komst – af te ruimen en af te nemen met een licht vochtige doek.
  • De factuur voor onze werkzaamheden wordt u achteraf per e-mail toegezonden, de betaling hoeft dus niet fysiek plaats te vinden

Symptomen

Ondervindt u verkoudheids- of griepklachten dan vernemen wij dat graag tijdig, zodat de stembeurt kan worden verplaatst naar een later moment. Voor het verplaatsen van een afspraak brengen wij u uiteraard geen kosten in rekening.

Zit u in quarantaine dan kunnen wij u helaas nog niet bezoeken om de piano of vleugel te stemmen. Wij verzoeken u in dat geval contact met ons op te nemen om de gemaakte afspraak te verplaatsen.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart