Nieuws & Updates

muzieum-04 Jack van Bindsbergen Wijnen en van Oosterom Nijmegen
Datum -
2 mei 2022
Op stap met Jack van Bindsbergen

Recent waren de mensen van Handelskade Nijmegen op stap met pianostemmer Jack van Bindsbergen, waarbij hij geïnterviewd is voor een artikel op de website van Handelskade Nijmegen. In dit artikel wordt het thema ribbelpaden aangesneden en hoe het hiermee gesteld is binnen de stad Nijmegen.

Jack is zelf vanaf zijn geboorte slechtziend en ziet slechts 4%. Hoe is het voor hem om te bewegen door de stad Nijmegen. Je leest het in het onderstaande artikel.

Roy van Niftrik en Jack van Bindsbergen piano vleugel stemmer Nijmegen bij Wijnen en van Oosterom
Datum -
12 februari 2020
Pianostemmers Wijnen & Van Oosterom: nieuw en toch vertrouwd

Sinds kort kent de Hazenkamp professionele pianostemmers: Wijnen & Van Oosterom. Toch heten ze Van Bindsbergen en Van Niftrik. Hart van Nijmegen ging vragen hoe het zat, maar wilde ook weten wat het vak van pianostemmer eigenlijk inhoudt.

Advertentie Wijnen & van Oosterom Piano Stemmen Nijmegen
Datum -
6 december 2019
Advertentie Hallo Nijmegen en Hart van Nijmegen

Vanaf november 2019 staat Wijnen & van Oosterom met deze prachtige advertentie in de bladen Hallo Nijmegen en Hart van Nijmegen. Wij zijn enthousiast over de plaatsing van onze eerste fysieke advertenties en hopen via deze weg de bekendheid met ons pianostembedrijf te vergroten.

Nijmeegse vierdaagse 2019 en LUX Nijmegen
Datum -
28 juni 2019
Nijmeegse vierdaagse 2019 en LUX Nijmegen

Tijdens de Nijmeegse vierdaagse organiseert LUX Nijmegen een open podium. Op donderdag 18 juli stemt Wijnen & van Oosterom de piano voor de Jazz Band Vera Marijt. Vanaf 17.00 uur staan er verschillende bands, singer-songwriters en performers op dit buitenpodium.