Advertentie Hallo Nijmegen en Hart van Nijmegen
Auteur
Wijnen & van Oosterom
Datum
06 december 2019

Advertentie Hallo Nijmegen en Hart van Nijmegen

Advertentie Wijnen & van Oosterom Piano Stemmen Nijmegen
Gegevens fotograaf

Vanaf november 2019 staat Wijnen & van Oosterom met deze prachtige advertentie in de bladen Hallo Nijmegen en Hart van Nijmegen. Wij zijn enthousiast over de plaatsing van onze eerste fysieke advertenties en hopen via deze weg de bekendheid met ons pianostembedrijf te vergroten.

Als u een piano of vleugel bespeelt, weet u als geen ander hoe belangrijk het is dat uw instrument goed gestemd wordt. Onze stemmers zijn eersteklas vakmensen die op hun gehoor stemmen. Wij zijn daardoor in staat het maximale uit uw piano of vleugel te halen.

Een afspraak met u inplannen op een moment dat het u schikt

Stemmen op 440hz

Als referentietoon bij het leggen van de temperatuur gebruikt de stemmer zijn stemvork. Deze stemvork bepaalt exact de frequentie van de centrale A-toon op 440 Hz (concertstemming). Vanuit deze begintoon worden de overige tonen gestemd. Onze stemmers zijn evenwel in staat uw instrument te stemmen op andere frequenties dan de concertstemming. Het is bijvoorbeeld mogelijk om uw instrument op 442 Hz door ons te laten stemmen.

Afspraak maken om uw piano/vleugel te laten stemmen

Snel en eenvoudig een afspraak maken kan door ons te bellen of door gebruik te maken van het contactformulier op onze website. Maakt u gebruik van het contactformulier dan kunt u direct het merk van uw piano/vleugel doorgeven en de eventuele datum waarop uw instrument voor het laatst gestemd is. Zo kunnen wij ons optimaal voorbereiden en u nader adviseren.

Belt u liever? Geen probleem. Wij staan voor u klaar om u telefonisch te woord te staan. Onze stemmer zal de benodigde informatie met u doornemen en een afspraak met u inplannen op een moment dat het u schikt.

Heeft u vragen?

Heeft u overige vragen maakt u dan bij voorkeur gebruik van ons contactformulier. Na het ontvangen van uw vraag nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om uw vraag te beantwoorden.

Voor meer informatie kijkt u op:

www.pianonijmegen.nl

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp