Roy van Niftrik, Wijnen en van Oosterom, Eigenaar, CEO, stemmer, Piano en vleugels, Nijmegen

Roy van Niftrik

Eigenaar & pianostemmer

Jack van Bindsbergen, Wijnen en van Oosterom, stemmer, piano, vleugel, Nijmegen

Jack van Bindsbergen

Pianostemmer

OVER ONS

Wijnen en van Oosterom

In 2004 leerden wij elkaar kennen in de winkel van Wijnen en van Oosterom. Gefascineerd door het stemmen leerde ik van Jack het ambacht van pianostemmer. Gaandeweg constateerden Jack en ik dat wij dezelfde conclusies trokken over stemmingen op basis van ons gehoor en was onze verbintenis een feit. Ons enthousiasme voor het vak wordt nog dagelijks gevoed door de tevredenheid van onze opdrachtgevers; van particulieren tot concertzalen.

wijnen en van oosterom

GESCHIEDENIS

Nadat Paul Wijnen in 1987 voor zichzelf begonnen was als pianostemmer onder de naam “Quatre Mains”, fuseerde hij in 1990 met Tom van Oosterom en vestigde het bedrijf zich aan de Begijnenstraat 48 te Nijmegen. In juni 2001 werd het bedrijf verrijkt met Jack van Bindsbergen. Jack was voorheen stemmer bij het bedrijf van Van Kalmthout. Zijn verminderde visus (slechtziendheid) wist Jack om te vormen tot zijn kracht door met meer aandacht voor zijn gehoor de instrumenten te stemmen.

In mei 2004 kwam Roy van Niftrik de zaak van Wijnen en van Oosterom binnen op zoek naar een pianosnaar en rubberen stemkeil om zijn piano op te knappen. Sindsdien is Roy meer en meer betrokken geraakt bij het bedrijf.

In december 2014 is Paul Wijnen overleden. Met hart en ziel heeft Tom van Oosterom de geest van het bedrijf behouden door het maken van een doorstart als eenmanszaak.

Vanwege het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd heeft Tom van Oosterom in Roy van Niftrik zijn opvolger gevonden. Per augustus 2018 bestaat het bedrijf van Wijnen en van Oosterom voort op kracht van Jack van Bindsbergen en Roy van Niftrik.

Namens Wijnen en van Oosterom dank ik onze klanten voor hun vertrouwen en blijven wij u graag van dienst. U kunt ons rechtstreeks telefonisch bereiken.

tom van oosterom

Tom van Oosterom

tom van oosterom

Tom van Oosterom

Paul Wijnen en Tom van Oosterom - 12-08-1995
Paul Wijnen & Tom van Oosterom 1995

TIJDLIJN

2018-heden

Wijnen & van Oosterom door Roy van Niftrik

2015

Wijnen & van Oosterom door Tom van Oosterom

2014

overlijden Paul Wijnen

2004

Roy van Niftrik

2001

Jack van Bindsbergen

1990

Paul Wijnen en Tom van Oosterom handelsnaam Wijnen & van Oosterom

1987

Paul Wijnen handelsnaam “Quatre Mains

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart